IGM A8 Glue Feeder for PVA, steel, 8 kg capacity

Пневматична помпа за лепило IGM A8

• Точно, бързо и икономично нанасяне на лепилото.

• Постоянно и гладко нанасяне на лепило.

• Стоманен, висококачествен резервоар под налягане.

• Здрава система за захващане на капака с 4 метални скоби според CE.

• Пистолет за лепило с регулиране на потока на лепилото.

• Обхват на пистолета с маркуч: 3м.

• Широка гама от дюзи и дюзи.

136-9001
На склад - ограничена наличност
1720,93 лв.
Доставка 7 работни дни!

 

Подаващо устройство за лепило, оборудвано с висококачествен стоманен резервоар под налягане, идеален за малки или средни работилници.

Страхотно съотношение цена/производителност.

Висококачествените помпи за лепило спестяват драстично вашето време при лепене или пръскане на лепила и бои, в сравнение с обикновен метод на нанасяне. Те са идеални за дисперсионни лепила на водна основа (PVA) за високоякостно свързване на дърво. Оборудван със специален пистолет за дозиране или пръскане, който прави достъпно използването на PUR лепила и позволява пръскане на лепила на основата на разтворители или на водна основа. Резервоарите са надеждни, ефективни и лесни за поддръжка. Ние също така предлагаме широка гама от дюзи за лепене на дюбели и шипове, канали, фуги и повърхности и др.

Захранващите устройства са оборудвани с клапан за налягане, манометър, прецизна система за заключване и кобур за пистолет за лепило. Включва един пистолет за лепило с регулируемо количество лепило. Може да бъде снабден с до 2 допълнителни пистолета за лепило. Нанасянето на лепило е постоянно и гладко, няма прекъсване при нанасяне в сравнение с ръчното нанасяне. За да напълните контейнера с лепило, затворете капака и херметизирайте резервоара до максимум 5 бара и го изключете от компресора. Пистолетът за лепило работи при налягания до 1 - 0,5 bar. След това трябва да повишите налягането в резервоара. Широка гама от допълнителни адаптери и дюзи, предлагащи различни начини на приложение.

Pressure Tank: Steel
Capacity: 8 kg
Maximum Pressure: 5 bar
Length x Width x Height: 20 x 20 x 65 cm
Weight: 14 kgNo reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text