IGM Fachmann M100 Straight Router Bit
IGM Fachmann M100 Straight Router Bit
IGM Fachmann M100 Straight Router Bit
IGM Fachmann M100 Straight Router Bit
IGM Fachmann M100 Straight Router Bit
IGM Fachmann M100 Straight Router Bit
IGM Fachmann M100 Straight Router Bit
IGM Fachmann M100 Straight Router Bit

Прав фрезер IGM M100

Изберете:
M100-04081
На склад
37,27 лв.
Доставка 7 работни дни!

 

Прав фрезер за тези, които се нуждаят от качествени канали. Те са проектирани за всички видове материали като иглолистна дървесина, твърда дървесина, ПДЧ, ламинат, залепени материали и изкуствен камък.

IGM Fachmann Carbide фрезери
Търсите ли достатъчно мощни фрезери, които могат да работят за по-дълги периоди и са на справедливи цени? Тогава фрезите IGM Fachmann са подходящите инструменти за вас. Битовете са проектирани с помощта на най-новата известна технология и се отличават с дизайн против откат, достатъчно място за отстраняване на стружки и незалепващо червено тефлоново покритие.

Нашите фрези са направени с висококачествен карбид и са снабдени със здрави ножове и трайни лагери. Произведени със CNC машини и опаковани в безопасни прозрачни опаковки. Фрезовите битове на Fachmann са в съответствие с европейските разпоредби за безопасност EN 847/1 и 2. Те са идеални за фрезоване на мека и твърда дървесина, шперплат, MDF, плексиглас и други пластмаси. Идеален за професионална употреба.


Твърди и здрави карбидни зъби
Използваме само висококачествен микрозърнест карбид, специално проектиран за рязане на мека и твърда дървесина. Ножът е с дебелина 2 мм и следователно може да бъде заточен повече пъти от обикновените фрези.

Дизайн против откат
Фрезерите са специално конструирани за предотвратяване на откат при фрезоване. Тялото отговаря на взискателните критерии за безопасност EN 847.

PTFE тефлоново покритие
Фрезовите накрайници на Fachmann са покрити с червено или черно тефлоново PTFE покритие, което минимизира корозията и издържа на парченца изгоряло дърво при фрезоване при по-високи температури. Фрезерът остава чист много по-дълго от фрезери, боядисани с обикновена боя.

Перфектно остър ръб
Всички фрезери са прецизно и точно заточени. Начинът на заточване, както и конструкцията на гарантират чисто изрязване и висока производителност.

Ясно етикетиране
Всеки фрезер е маркиран с важна информация и марка на опашката. Тази информация препоръчва размер на цанга, код, диаметър на рязане, дълбочина на рязане, диаметър на опашката и максимална препоръчителна скорост. Всички ясни и организирани.

Безопасно опаковане
Ние пазим вашите инструменти в безопасност! Фрезовите битове от серията IGM Fachmann са опаковани в практична опаковка, която предпазва битовете от повреди и външни влияния. Те също така ви помагат да организирате и съхранявате инструментите си. Прозрачната обвивка е снабдена с евроотвор, така че може да се представи в магазин или във вашата работилница. Дръжката е здраво закрепена в интелигентна цангова система на обвивката. Опаковката е идеална и за безопасен транспорт, когато се нуждаете от заточване.

Употреба
Подходящ за твърда и мека дървесина, шперплат, ламинирани дървени материали и плексиглас или пластмаси, частично подходящ за ламинирани ПДЧ и MDF.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text